top of page

Over Reiki

Radiogolven, windenergie enz. kunnen we niet waarnemen, maar toch maken we er wel gebruik van. Alles is energie! Wij leven en bewegen ons in een wereld waar alles uit trillingen bestaat. Zelfs wij bestaan uit trillingen! Als we iets onder de microscoop leggen,wordt dit uitvergroot zodat we cellen kunnen onderscheiden. Mochten we deze nog meer uitvergroten worden het atomen! Nog groter is er enkel leegte. Deze leegte bestaat echter uit licht en pure magie! Wij kunnen ons ermee verbinden tot in de oneindigheid. En door jezelf open te stellen en contact te maken met de ons omringende liefdevolle energie, kan je beginnen creëren en manifesteren. Dat is wat je doet als je energiewerker of lichtwerker wordt genoemd!

Reiki is leren werken met deze liefdevolle universele energie. Het leert je je innerlijke ontvouwen en ontdekken. Hoe meer je werkt met de Reiki energie, des te rijker wordt je weten, je kijkt met een open geest naar wat rond je is. Je begrijpt meer en meer waar het in dit leven om draait! Dat alles op het juiste moment daar voor jou zal zijn, dat wij allen samen het geheel maken, en dat ons gemeenschappelijk verlangen uiteindelijk licht en liefde is! Want het grootste statussymbool is nooit zo groot dat het de liefde kan vervangen!

De mens heeft altijd zelfheling gekend. Door de versnelde wetenschappelijke ontwikkeling is dit echter in de vergeethoek geraakt. Reiki is de meest eenvoudige en effectieve manier om je eigen energie te updaten en je immuniteit te versterken. Maar daarnaast, (en vergis je niet, want dit heeft nog de grootste impact!), brengt het een proces op gang op geestelijk vlak, waardoor je zoveel meer inzichten  krijgt over wat jij als mens kan bereiken, het zet je helemaal opnieuw in je kracht!

Geloof je me als ik zeg dat wij als mens amper beseffen van wat wij aan potentie hebben? Er zit oneindig veel meer in jezelf dan je denkt! Geef het een kans om tot ontplooiing te komen, je zal versteld staan wat je kan be-reik-en!

Durf jij deze nieuwe uitdaging aangaan? Aarzel dan niet langer, elk moment is het juiste om ermee te beginnen!

Het is een geschenk voor de rest van je leven!

"Wees zelf de verandering die je in de wereld wilt zien gebeuren." MAHATMA GANDHI

bottom of page