OVER MIJ

Griet Gilliams.jpeg

Ik ben Griet Gilliams, gehuwd, moeder en grootmoeder. 

In mijn vrije tijd beoefen ik yoga en Qi-Gong, daarnaast ben ik ook gepassioneerd pottenbakster. 

 

Sinds 1984 ben ik werkzaam als verpleegkundige op de afdeling neonatologie.

Doorheen de jaren is er een groeiende vooruitgang geweest voor al de kwetsbare kindjes die op deze afdeling terecht komen. Niet alleen op medisch vlak, maar ook op vlak van de zorg. Zo zijn de toepassing van comfort en pijnbestrijding bij de kindjes enorm verbeterd. Toch voelde ik dat er nog net iets meer zou kunnen worden gedaan op gebied van stress - en pijnbeleving. 

Omdat in het leven niets toevallig is, ben ik met Reiki in contact gekomen. Ik was zo enthousiast door wat je met Reiki kan be-reik-en dat ik het boekje "Reiki, een helende aanraking voor de meest kwetsbaren" heb geschreven, om mijn collega's meer toelichting te geven! 

Diverse cursussen en workshops die ik nadien nog gevolgd heb in verband met heling, hebben bijgedragen aan mijn inzichten over de zelfheling van het lichaam, zowel op fysiek als mentaal vlak. 

De helende Reiki - energie kan erg breed worden toegepast. Het is handig in de zorgsector, maar kan daarnaast perfect dagdagelijks worden gebruikt. Zowel volwassenen als kinderen hebben er baat bij. Het is bovendien niet enkel eenvoudig in gebruik maar geeft ook echt mooie resultaten! Juist daarom wil ik deze opgedane kennis graag delen. Zeker door het geven van behandelingen, maar voor dezen die meer willen ook door middel van cursussen.

Uit praktische overwegingen geef ik deze cursussen in kleine groepjes.

Omdat wij als vrouw ons mannetje moeten staan in de nog steeds overwegend op mannen gerichte maatschappij, zijn mijn cursussen en behandelingen speciaal op vrouwen gericht.