top of page

Reiki Behandeling

Reiki, of energetische heling, is een holistische geneeswijze. Daarmee wordt bedoeld dat lichaam en geest als één geheel worden behandeld. Zowel psychische als fysieke klachten komen dus in aanmerking voor een Reiki behandeling.

Ons lichaam kan door opeenvolgende negatieve ervaringen of gebeurtenissen letterlijk een blokkade opwerpen, waardoor je klachten krijgt of ziek wordt. Men kan hierin al veel bereiken door te trachten om zoveel mogelijk op positieve gedachten te focussen, of veel zelfliefde te geven. Daarnaast zijn gezonde voeding en aandacht voor je lichaam ook een zeer ondersteunende factor. Maar als je energie onvoldoende kan stromen, laad je niet meer voldoende op en heeft dit een effect op het genezingsproces.

De kracht van Reiki ligt in de eenvoud, het zorgt ervoor dat het evenwicht weer wordt hersteld. En dit enkel door  je energie in balans te brengen, zodat deze opnieuw vrij kan stromen. Op deze manier worden de zelfhelende vermogens van het lichaam niet alleen ondersteund maar ook versterkt. 

Je kunt voor diverse problemen terecht. Verlichten van chronische pijn, aansterken en ondersteuning tijdens een kankerbehandeling, maar ook voor neerslachtigheid of futloosheid.

Of waarom ook niet gewoon een cadeautje aan jezelf geven!

Voor een behandeling  lig je aangekleed op de behandeltafel, de schoenen gaan bij voorkeur uit.

Door verschillende handposities, op het lichaam of iets daarbuiten wordt de Reiki stroom geleid daar waar het nodig is.

Reiki-energie doet steeds wat voor iemand op dat moment het beste is, de processen op lichamelijk en geestelijk vlak volgen vanzelf.

De meeste mensen spreken van een onmiddellijk gevoel van ontspanning. Pijn en stress nemen af. Vaak val je in slaap tijdens de behandeling en wordt je met hernieuwde energie wakker. 

Hou er rekening mee dat je na een Reiki behandeling wat rust moet nemen omdat ook nadien nog wat processen in beweging kunnen zijn. Drink ook voldoende water om het ontgiften van het lichaam te ondersteunen.

" Wonderen zijn niet in tegenspraak met de natuur,maar alleen in tegenspraak van wat wij van de natuur weten." ST. AUGUSTINUS

Een behandeling duurt ongeveer 1,5 uur

(Wegens verhuis neem ik pas terug behandelingen aan vanaf 20 mei 2024)

De prijs is 40€*

*De opbrengst van deze behandeling gaat naar goede doelen, o.a. Bos+, The Seraph Foundation,

Dieren in nood, Unicef etc.

Omdat elke vrouw het verdient om in haar kracht te staan, zijn mijn cursussen en behandelingen speciaal op vrouwen gericht.

Dalida

Ik heb vier weken lang met extreme rugpijn rondgelopen. Na twee weken zag ik zo scheel van de pijn dat ik al een eerste afspraak had bij mijn acupuncturist maar het bleef afzien. Na mijn behandeling bij Griet was de pijn plotsklaps verdwenen. Ik heb géén last meer. Zo cool Reiki! 

Kaat

Reiki dook zo nu en dan op in mijn leven.  Soms sprong het uit een boek, dan weer verscheen het in een droom... 
Ik voelde dat ik klaar was voor mijn eerste reiki-behandeling .  Ik las en zocht op internet naar dé reiki-gever die mij gevoelsmatig het meest aansprak.  Bij het lezen van griet’s website voelde ik dat zij de juiste persoon was om me in te wijden in Reiki.
Het was een he(e)lende , grondige ervaring.   De zachte warmte in de handen van Griet voelden als hartklop-pulsen die zacht gonzend energie deden stromen door mijn lijf.   
Het wekte meZelf, mn diepste Ziel, een volle diepe Zelf-liefde .. en ook diepe volle pijn op mn hart.   Een zorg op mn schouders.
Wat bevrijdend om dit te doorvoelen en dit in me te doen bewegen.  
Wat een mooi mens voel je je na deze Reiki-handen van Griet.
Dankje Griet.
Ik kijk uit naar meer.

bottom of page