top of page

Liedewei 

Deze dag is een heel inspirerende dag. Ik heb een energie mogen ontvangen en ik heb geleerd dat die energie zowel gegeven als ontvangen kan worden. Tijdens de initiatie staat liefde en verbondenheid centraal, dit is een hele speciale ervaring.
De reiki 1 cursus staat in het teken van mooie levenslessen, de ontstaansgeschiedenis wordt uitgelegd net als de kracht van reiki. Daarnaast gaat de cursus gaat gepaard met mooie meditaties.
Al met al echt een geweldige belevenis en een cadeau aan anderen en aan jezelf!

Samira 

Bedankt voor de boeiende cursus. Travel light, live light, spread the light, be the light. Super benieuwd voor Reik II!

Marita

Vanuit Yoga en Qigong kwam Reiki op mijn pad. Deze wist de reeds op gang gebrachte energiestroom nog verder te activeren en te kanaliseren met een in zachtheid helend effect zowel op fysisch als op mentaal-psychisch niveau. De enthousiaste getuigenissen van Griet over de positieve, rustgevende effecten van Reiki via haar handen op de kwetsbare kindjes haar toevertrouwd als verpleegkundige op de afdeling neonatologie, maakten dat ik na een eerdere weldadige healing bij haar, ook mijn Reiki 1 inwijding heb gevolgd. Deze stelt mij nu in de mogelijkheid om zelf Reiki toe te passen op elk gewenst moment.

bottom of page