Waarom Reiki Leren?

We leven in uitzonderlijke tijden. Wat voorheen vanzelfsprekend was, wordt vandaag in twijfel getrokken. Omwille van het coronavirus hebben we wekenlang op afstand van vrienden en familie geleefd. Heel wat mensen hebben hun dierbaren moeten afgeven in de strijd tegen het virus of kampen vandaag met financiële problemen door de gevolgen van het virus. Het is een crisis die ons op verschillende manieren ingrijpend treft.

Als mens zijn wij van nature een sociale soort. Een verplichte isolatie was dan ook geen eenvoudige opgave. We zijn houvast verloren en het lijkt alsof onze toekomstplannen niet langer evident zijn. Meer dan ooit gaan we op zoek naar stabiliteit en stellen we onszelf in vraag. Want in dit nieuwe normaal moeten we ook onszelf heruitvinden. Waar ben ik mee bezig? Wat kan er anders? 


Reiki kan daarop een antwoord bieden door simpelweg de instrumenten te gebruiken die je altijd al bij je had, maar waarvan je het bestaan vergeten bent. 

De mens heeft altijd zelfheling gekend. Door de versnelde wetenschappelijke ontwikkeling is dit echter in de vergeethoek geraakt. Nochtans is Reiki de meest eenvoudige en effectieve weg om je eigen energie een upgrade te geven, je immuniteit te versterken en jezelf opnieuw in je eigen kracht te zetten. Reiki kan daarnaast een perfecte aanvulling zijn op een medische behandeling en je welbevinden versterken.

Stap uit je comfortzone en geef jezelf een geschenk voor de rest van je leven. Elk moment is het juiste om ermee te beginnen.